Kiaušiniai su sūriu, lapiniais kopūstais (kale) ir Peanut Rãyu pagardu

Porcijų: 2

Sudėtingumas: lengvas

Paruošimo laikas: 15 min.

Ingredientai:

  • 2 riekės duonos

  • alyvuogių aliejaus

  • 0,5 pakelio lapinių kopūstų (kale)

  • 100 g pusiau minkšto sūrio

  • 1 smulkiai supjaustyta česnako skiltelė

  • 4 kiaušiniai

  • Keli šaukštai Peanut arba Black bean Rãyu pagardo

  • Druska ir pipirai

Paruošimo būdas:

1. Duoną supjaustykite dviem storomis riekėmis, vieną pusę aptepkite alyvuogių aliejumi ir pakepkite, kad apskrustų.

2. Pakepkite lapinius kopūstus (kale) keptuvėje su šiek tiek alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

3. Į tą pačią keptuvę įpilkite dar šlakelį alyvuogių aliejaus ir sudėkite sūrį. Leiskite jam porą sekundžių pasilydyti, tada dėkite česnaką. Pradėjus jam čirkšti ir šiek tiek keisti spalvą, supilkite kiaušinius (visus kiaušinius reikia sudėti tuo pačiu metu, kad vienodai iškeptų).

4. Baltymams pradėjus kepti, pabarstykite druskos ir pipirų.

5. Šakute pradurkite trynius ir išplakite į mišinį, įmaišydami į baltymus, tačiau palikdami šiek tiek atskirtus. Plakite maždaug 4 kartus, kol kiaušiniai bus iškepę, bet vis dar minkštoki (visas šis procesas turėtų trukti tik apie 20 sek.).

6. Kiaušinius dėkite ant duonos riekių, ant viršaus sudėkite lapinius kopūstus (kale) ir gausiai apšlakstykite Peanut arba Black bean Rãyu pagardu.